Sunday, May 26, 2013

MY FUNNY STORY


Kelmarin baru pergi tgk cite Bikers Kental:) ingtkan tak seronok sbb cerita pasal motor-motor besaq ni,tapi lyn je la..dah takde cite best time tu:'(  TAPI!!haaaa...SUMPAH BEST!aku rase aku dah terlebih 'teruja' time tu sampai popcorn aku melimpah ruah kat tudung..-__-"nasib kt barisan aku takde org,ade aku,kakak aku and kwn kakak aku.. 

Haa..nak dijadikan cerita,kwn kakak aku ni lagi sedih ceritanye...Alahai,malang betoi nasib Nana Dyanna haritu..Antaranya:- 
1) jari tercucuk pin sampai berdarah<------ARGHHH!
2) aiskrim tergolek <--------SGT MALU!!
3) call mak tak angkat<---------hampir tak leh balek!!TT__TT
4) cari kedai topup sampai travel satu Ipoh Parade tgk tgk kat sebelah je..-__-"

Tapi,alhamdulillah~selamat sampai balek rumah~thanks to my daddy yg sanggup ambik kitorang walaupon time tu abah tgh tido:))

Paling lwk sekali time aiskrim Nana jatuh tergolek tu..tu la..tgh seronok membebel pasal maknye tak dtg,hambik kau!tergolek aiskrim tu..nasib dpt tgkp dgn tgn..tapi,yg malunye,kitorang mkn aiskrim tu elok-elok dpn kedai aiskrim tu,abang jual aiskrim tu usha je kitorang..hahaXDD

BUT,kenapa aku ltk gambar BTOB kat atas tu?Ha..because my favourite K-POP group had officially made their comeback with a catchy song,Second Confession!!:))Lagu dia pasal satu pasangan couple yg dah break up and the guy is trying to confess again his love to the girl~^^ahh~~so sweet:)

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/7zuoNuI4fHQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

So,i'll stop here~~Bye Bye!Annyeong!Assalamualaikum!Sayounara!Jiaamata! 

         Rilakkuma!Eat well! NomNomNom

Tuesday, February 12, 2013

my pjk assignment :))

[slideshare id=14475749&doc=topik7gimrama-120926184203-phpapp02&type=d]

Thursday, January 24, 2013

UNITED ZUHRIANS:))

Singgah sekejap just nak post gambar tahun lepas(2012) mase jamuan kelas 2 Ibnu Zuhr kat kantin SM Sains Bagan Datoh^^

Your Journey Starts Here:)




Aiman & Peje

 Pop ade,Mata ade,Pang ade,Bob ade,Gulung ade kat blakang tu..
 Girls of United Zuhrians^^
Tak Dikenali....-__-"
 Syasya,Maie,Zah & Nad
 tak kenal,tak kenal..XDD

 Zikri,pehal muke camtu?budak kecik kat sebelah ko pon pandai posing:D
 Bakal Ketua Badar: Hamzaid XDD

 Bear,Zaid,Zikri and Arip Gulung
 Hadi & Zikri
 Acap & Arip
 Acap,aku faham 'hand sign' ko tu..^^
  Zaid,BadJoke & Zikri^^
 Syasya,Acap,Zah & Acai
 tgh maen Musical Chair yg tak brape nak 'musical'..
 Shima & Wanan
 Zah & Acai
 Acai tangkap gambar aku^^
 Lollipop Boys..
 Our KK and PKK for 2012!!


 kesian kwn aku..kerusi yg dah patah dibedalnye..
 Gulung & Mata XP
 Kakak & Adik^^
 Mak...bile nak dtg?Along rindu..nak balek rumah...

UNITED ZUHRIANS!!

ITULAH KELAS AKU,IBNU ZUHR..
mesti korang tertanye-tanye kenapa budak kelas aku ade name pelik-pelik mcm Gulung,Mata,Gigi,Capang dan yang sewaktu dgnnye..
well,aku rase itulah yg buat kelas aku UNIK dan SPECIAL ^^
ok??

2013!!

Yeay!!!it's 2013 and i'm still breathing..ye la..diorang kan slalu ckp 2012 tu end of the world..haish..*geleng kepala*Another thing about 2013 is..
I'M HAVING MY  PMR!!!
hadoiii..tension!stress!!*sepak keyboard*
 
Ape2 pon,bersyukur sbab dormmate tahun ni kat SABDA same je semua..
Fisha,Huda,Aisyah,Nurun and Aina... ingat lagi tahun lepas camne Nurun ngan Aina baru masok SABDA..kelakar^^
 
sebenarnya dah lame tak bkk blog,dah berhabuk dah rase nye..-__-"
anyway,sbb Huda kate die nak bace blog aku,aku pon renewed balik blog aku yang burok ni..
(bahasa Melayu+bahasa Inggeris=bahasa Tunggang-Langgang XP)
PELIK-PELIK^^
bye!pegi dulu!!nak pergi makan kek!!XDD